• 47
    şöyle bir bildiri hazırlanmış

    galatasarayımız saçma sapan bir olay yüzünden hem de ligin en kritik haftalarına gelinmişken profesyonel futbol disiplin kurulu'na sevkedildi. olay nedir? kendini bilmez beşiktaşlı olduğu iddia edilen ancak başka takımın taraftarı da olabileceğini düşündüğümüz ve yüksek ihtimalle akıl sağlığı yerinde olmayan birinin galatasaray'ın mabedi ali sami yen'de, taraftarlarımızı tahrik etmesi sonucu tribünden atlaması. düşmesi değil, atlaması! bunun altını çizmekte fayda var.
    kimse kusura bakmasın, tabii ki insan hayatı her şeyden önemlidir ama görüntülerde de her şey ortada. maç bitmişken, taraftarımız galibiyetin coşkusuyla evlerine dönmeye hazırlanırken, siyah-beyaz eşofmanıyla biri kapalı tribünün ucuna oturup, 'en büyük beşiktaş' diye bağırmaya başlıyor. bununla da yetinmeyip taraftarlarımıza ve takımımıza ağza alınmayacak küfürler ediyor. bir taraftarımız da tasvip etmediğimiz bir şekilde bu kişiyle muhattap oluyor, ancak iddia edildiği gibi bu kişiyi aşağıya atmıyor. aksine düşmesin diye tutuyor. ancak o şahıs resmen kendini boşluğa bırakıyor. ve bu komik diyebileceğimiz olaydan dolayı galatasarayımızın, hem de ali sami yen'de bir sonraki maçı fenerbahçe ile iken, sahasının kapatılması gibi rakiplerimizin ağzını sulandıran iddiaların ortaya atılması kesinlikle bir oyunun parçasıdır.
    herkes şunu çok iyi bilsin, bu takım sahipsiz değil, kimlerin hangi hesaplar içerisinde olduğunu çok iyi biliyoruz. galatasaray takımının büyüklüğü bu kirli oyunların gerçekleşmesine izin vermeyecektir. buradan federasyona da sesleniyoruz, bu olay yüzünden sahamızı kapatmak gibi rezil bir karar çıkartırsanız tepkimiz çok sert olacaktır. bu büyük taraftar buna izin vermeyecektir.
    sezon başında ligin kasap oyuncuları tarafından yıldız oyuncularımız birbir sakatlanarak, takımımız büyük yara almıştır. başkanımız da buna gereken yanıtı vermiştir ancak bu sakatlıkların bedelini avrupa ve türkiye kupası'ndan elenerek en acı şekilde ödedik. bu sezonki tek hedefimiz olan süper lig şampiyonluğunu takımımızın gücü ve taraftarımızın müthiş desteğiyle kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. rakiplerimiz futbolun sahada oynandığını unutmamalı ve buna göre mücadele etmeli.
    fenerbahçe, ali sami yen'de hazin sonla karşılaşacak!

    tabii ki şu an durumun pek parlak olmadığının onlarda farkında. fenerbahçe oynadığı futbolla yerlerde sürünüyor, tüm fenerbahçeli taraftarlar yıldız oyuncularımıza ve müthiş futbolumuza imrenerek bakıyor. beşiktaş'ın ise nasıl puanlar aldığı ortada, ağır aksak yollarına devam ediyorlar. bursaspor ise bizim rakibimiz bile olamaz. galatasaray'ın havasını bulduğu bugünlerde takımımızı çirkin oyunlarla durdurmaya çalışıyorlar. ama bu olmayacak, izin vermeyeceğiz! galatasarayımız hakettiği şampiyonluğa uzanacak ve her zaman olması gereken yere yani şampiyonlar ligi'e katılarak türkiye nasıl temsil edilir herkese gösterecektir!
    şimdilik sakin bir şekilde pfdk'dan çıkacak kararı bekliyoruz. fenerbahçe maçını mutlaka büyük taraftarımızın desteğiyle oynayacağız, başka bir ihtimali aklımıza bile getirmiyoruz. fenerbahçe, ali sami yen'e gelecek ve onları bekleyen hazin sonla karşılaşacak. fenerbahçeli futbolcuların ve başta da emre belözoğlu olmak üzere ayakları tirtir titreyecek.
    galatasaray türkiye'dir bunu herkes böyle bilsin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın