• 3707
    yeni sezon transfer hamleleri en hafif tabirle rezalet olan takımımız. yerli oyunculardan göksenin köksal ve sadık emir kabaca harici hepsi ile yollarımızı ayırdık. anlaştığımız söylenen yerliler yunus emre sonsırma, mahir ağva ve muhaymin mustafa. bugün de basında aliağa petkim'in ortalama 10 dakika süre verdiği rotasyon oyuncusu sinan sağlam ile görüştüğümüz yazılıyor. kısacası elimizdeki yerlilerin yetersizliğinden bahsediyorken onlardan da kötülerine gittik.

    yabancı olarak ise elimizde sadece dee bost'u ve sözleşmesi devam eden sakat akoon-purcell'i tuttuk*. pota altına geçen sene sakat olan ve sadece 2 maça çıkan 1988 doğumlu raymar morgan ile anlaştık. bir başka görüştüğümüz ve yüksek ihtimalle anlaştığımız söylenen oyuncu ise geçen seneyi fenerbahçe'de tamamlayan jehyve floyd. ilgilendiğimiz söylenen bonzie colson ise maccabi'ye gitti. geçen sene takımımızın formasını giyen david kravish ise unicaja malaga'ya gitti.

    sözün özü bütçeyi arttırdığımız söylenen bir sezonda gittiğimiz oyuncular kalem üstünde çok kötü oyuncular. geçen senenin sonlarında ligde kullandığımız 5 yabancımızın 4'ü euroleague seviyesindeydi. bu sene ise transfer ettiğimiz hiçbir oyuncu euroleague seviyesinde değil. geçen seneki transfer döneminde seçimden dolayı geç kalmıştık. fakat bu sene seçim transfer dönemini etkilemedi. gidebileceğimiz kaliteli yerliler varken orta-alt sıra takımlarının rotasyon oyuncularına gittik.

    erden timur'un sportif aş'ye geçmesi ve futbola bakacağının yazılması, barış nane'nin ise elmas'ın ekibinde olduğu için ayrılması hiç iyi olmamış gibi. basketbolda başarılı olmamızı sağlayan 4 bacaklı masanın 2 bacağı artık yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın