resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 3183
    adina istatistikleri kendince yontma diyin, hakli cikmak icin teraziyi bile bile sasirtmak diyin, ne derseniz diyeceginiz bu yontemlerin herkesce kullanildigi tartismalar daima baska teknik direktorler uzerinden de yurutuluyordu ve her iki tarafin da hakli oldugu noktalar vardi bu carpismalarda. ancak (cok buyuk bir ancak) domenec torrent’in hicbir istatistikle, mac verileriyle, gozun gordugu kisir oyunla ortusmeyen ama tum bunlara taban tabana zit, destansi yalanlar iceren guzellemelerini tarih bir daha kolay kolay yazmayacaktir. twitter’indan sozlugumuze hepsini katiyorum. gozun gordugu seyi boylesine fanatiklikle inkar etmek ancak renklerin onune koyulmus nefretle mumkun.

    kendimce gorevi suresince defaatle soylenen en unutulmayacak yalan da takimin kondisyonunun iyiye gittigi yalani. maclari hatirlamamakla birlikte bu yalan hep bir agizdan soylenerek gercekmis gibi kabul ettirilmek istenirken, mac sonu verileri rakipten daha az kostugumuzu gosteriyordu. ustelik de sanki kondisyon ocak basinda takim devralip iki haftalik lig devre arasinda yuklenebilecek bir seymis gibi. tarih bu duzeyde organize spor yalanciligini kesinlikle uzun sure gormeyecektir.

    tarih demisken, bir tane tarihimiz var ve en gorkemli anlarin yazicisi da 22 haziran 2022 itibariyle belli, yenisi henuz gelmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın