resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 5442
    dünyaca ünlü, italyan karizması eski teknik direktörümüz. kendisi hakkında kötü düşüncem asla yok. ama bu kadar övmelere anlam veremiyorum. adam geldiğinde, 2 sene üst üste şampiyon olmuş, geçen yılda şampiyonlar liginde çeyrek final görmüş ve real madrid’e kök söktürmüş, kadrosunda sneijder, drogba, melo, selçuk, burak gibi dönemin yıldızlarını barındıran ve bu kadroya rağmen takımı iç sahada oldukça iyi futbol oynuyorken, dış sahada maalesef kötüydü, ligde şampiyonluk gelmeyince ve sezon sonu da başkan ile istediği projede anlaşamadığından, ciddi büyüklük gösterip, tazminatsız kulüpten ayrıldı.

    geldiği sezonun devre arasında kadrosu lige fazla olan takıma ciddi para harcatmasına rağmen, sadece telles’i içimize sindirdik. sezon sonu ise başkan ünal aysal’dan kadroda revizyon istedi. yanlış hatırlamıyorsam en az 40 milyon dolarlık bütçe ve daha da devamını istiyordu. bunun aynısını tudor’da yaptı. kurduğu kadroya devre arası takviye istiyordu falan.

    sorun şu ki; bu adamlar dilediğince transfer yapıp, yetinmeyip fazlasını istediğinde sorun olmuyor. çok güzel anılıyorlar, çiçek böcek muhabbeti dönüyor vs. ama ayn muhabbet fatih terim’e gelince adama denilmedik kalmıyor. bu bence ya yabancı seviciliğinden, ya terim düşmanlığından, ya da ikiyüzlülükten kaynaklanıyor. akıllarda nasıl bir resim çiziliyorsa öyle söyleniyor, biz sadece kendi fikirlerimiz olduğunu düşünüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın