resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 3165
    aman bir topçu galatasaray'ı sevip, galatasaray için fedakarlık falan yapmasın. direkt ''1 milyona gelecekse gelsin'' kafaları, sanki bana romanyadan topçu getiriyo.

    danimarka'da, portekiz'de karın tokluğuna oynarken keşfedilip getirilen adamın başlangıç maaşıyla, city'den 10 milyona transfer olmuş, 4 sezondur lyon gibi bir takımın as stoperi ve kaptanlığını yapan 10'larca şampiyonlar ligi maçı görmüş ''26'' yaşındaki milli ve ''bonservissiz'' bir oyuncunun alacağı ücretin aynı olması mümkün mü? bu nasıl bir referans? 100 yıllık galatasaray tarihinde 2 tane doğru düzgün wonderkid transferi var, birden benfica havalarına girdik. eldeki fırsatı tepicez de, gidip 3-5 milyona bi marcao daha bulacakmışız. daha bu sezon 8 milyona aldığımız luyindamayı araplara kiralamak zorunda kalıp, stopere bi 6 milyon daha gömdük.

    işin özü tek problemi galatasaraylı olması olan futbolcu. yoksa şu gün beşiktaş yıllık 2milyon verip alsa, 1 sene oynattıktan sonra da 10 milyona satışa çıkarsa, dursun özbek ağızlardan köpük saça saça istifaya davet edilir burada.

    eğer ki sakatlık anlamında bir problemi yoksa, çünkü lyon son sakatlığının ardından oynatmadı bir daha. sözleşme yenilemeye yanaşmadığı için de olabilir bu emin değilim, asla kaçırılmamalı. çünkü en kötü ihtimalde, rahatlıkla üzerinden bonservis kazanılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın