• 1
    sevgili okan hocam,

    muhtemelen 72 saat içerisinde yeni teknik direktörümüz olacaksınız. altyapısından çıktığınız, en büyük sevgiyi de en büyük nefreti de gördüğünüz, formasını giyerken ayağınızın kırıldığı, ezeli rakibin formasını giyerek rakip olduğunuz ve gelmek için can attığınız, çok sevdiğiniz kulübünüze bu kez saha içi ile değil saha dışı ile dönmüş oluyorsunuz.

    bu süreçte taraftarın büyük bir bölümü sizin lehinizde görüş bildirdi. çünkü bu taraftar artık iç çekişmelerden, kutuplaşmalardan, belirsizliklerden sıkıldı. kimse size yeni fatih terim gözü ile bakmıyor. çünkü fatih terim gibisi ülke futboluna bir daha zor gelir. bunun en büyük sebebi de sosyal medya ile birlikte çığ gibi büyüyen tahammülsüzlük durumudur. ama fatih terim olmanıza da gerek yok zaten. siz teknik direktör kabiliyetinizi kulübünüze olan sevginizle birleştirin bize yeter. içiniz rahat olsun. fatih hoca da sizin kadar sevinmiştir bu işe. sizi ne kadar sevdiğini siz bizden daha iyi bilirsiniz.

    3 yıldır sürekli olarak tribün, teknik direktör, başkan üçgeninde sıkışıp kaldık. başkan hocayı gönderir, tribün başkanı gönderir, hoca tribünle restleşir gibi durumlar söz konusu bir süredir. size ve hepimize düşen yeniden galatasaray birlikteliğini sağlamaktır. bu birliktelik sadece başarı endeksli olmamalıdır. sahada ve saha dışında kaybetse de gurur duyulan, galibiyet için her yol mübahtır düşüncesine girmeyen bir takım görmek hepimizin ümididir.

    alt yapısından çıktığınız kulübe en büyük faydanız bu kulübün öz kaynaklarını en doğru şekilde kullanmak olacaktır. her zaman arda turan, ozan kabak çıkmayacak. ferhat öztorun da çıkacak aydın yılmaz da. önemli olan bunun farkında olabilmek. ben artık kasımpaşa'dan, alanyaspor'dan, rizespor'dan alacağımız rotasyon oyuncusuna milyon eurolar bayılmak istemiyorum. ben o rotasyon oyuncusunu alt yapımdan çıkarmak istiyorum çünkü biliyorum ki bu çocuklara şans verilirse çok rahat o seviyede olabilirler.

    en az iki sezon başımızda olmanız gerektiği kanaatindeyim. bizler de bir şeylere sabretmeyi öğrenmeliyiz artık. ve son olarak bir işi başaranların hep daha çok isteyenler olduğunu biliyoruz. siz de bu işi çok istediniz. şimdi bu camia içerisinde yeni bir meydan okuma şansı size. sevgili oğlunuzun en büyük hayallerinden birini gerçekleştirme şansına eriştiniz. biz destekçiniziz. artık sizin de oğlunuza, camianıza bu teveccüh karşısında cevap verme zamanınız. her şey gönlünüzce olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın