resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2233
    sadece hayal edin. ingilterenin köklü takımlarından birisiniz. hayvani bir scouting ağınız var ve bu scoutlar futbol tarihinin en flaş atışını yapmış. salah, bruyne ve lukaku'yu keşfedip takımınıza katmışlar.

    o sırada da bir teknik adam geliyor, 3-5 oynatıp bunlardan olmaz diyerek salah, bruyne ve lukakuyu gönderiyor. evet aynen böyle. sonra bu gönderdiklerinizden biri futbol tarihinin en iyi kanatlarından. diğeri, direkt olarak gelmiş geçmiş en iyi ortasaha. bir diğerini de 115 milyon euro'ya ancak geri alabiliyorsunuz. daha kötüsü, evet çok daha kötüsü de var. bu oyunculardan biri ezeli rakibiniz liverpool'u yıllar sonra şampiyon yapan adam, diğeri de diğer ezeli rakibiniz city'nin premier lige ambargo koymasının baş müsebbipi.

    şu olay fm de başıma gelse, football manager oynamayı bırakırım. o derece.

    o yüzden kendisini her zaman premier ligin kaderini değiştiren adam olarak hatırlayacağım. hayır ben şu isimlerin yerine marcao-kerem-nelsson koyup, fenerin kerem'le süper lige ambargo koymasını, beşiktaş'ın marcao sayesinde şampiyon olmasını bile hayal edemiyorum. adamlar salah, bruyne...
App Store'dan indirin Google Play'den alın