resim
Marco Rose
Görev:Teknik Direktör
Takım:RB Leipzig
Yaş:47
Uyruk:Almanya
  • 65
    haberlerini kesinlikle ciddi bulmuyorum fakat gelme ihtimali bile varsa parası basılıp getirilmeli. yani başka transfer falan yapılmayıp kendisi getirilmeli hatta. 2019 civarı en üst seviye hocalığa en yakın olan isim kendisiydi bence. rene maric bağlantısı üzerinden mönchengladbach işini ilk aldığından beri takip ediyorum. galatasaray'ın her problemini hemen olmasa da 1 yıl içerisinde çözer. bugün olduğu seviye türkiye'nin beş-altı basamak üzerinde olan bir isim -- bu cümleyi en son sneijder inter'den kesildiği ve ilk gs haberleri çıktığı zaman kurmuştum.

    uzun süreli bir sözleşmeye imza atacağını sanmıyorum, başarılı olsa bile basamak olarak kullanacaktır. önemli değil. gelme ihtimalinin kırıntısı varsa en azından temmuz başına kadar süre verilip (diğer takımların ilgisini ölçecektir) parası neyse basılıp getirilmeli. tek başına takımın kaderini değiştirecek kalibrede bir hocadır.

    açıkçası piyasada geçen tüm isimler arasında domenec torrent'i göndermenin finansal yükünü hayli hayli karşılayacağını düşündüğüm iki hoca kendisi ve belki nuri şahin. diğer adayları ya çok ciddi görmüyorum, ya da ciddi bir gelişme sağlayacaklarına inanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın