resim
Doğan Alemdar
Takım:Rennes
Mevki:Kaleci
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 102
    rennes'in maksimum 4-5 milyon euroya bırakacağını düşündüğüm genç kaleci.

    doğan alemdar'ın transfer edilmesinin imkansız görülmesinin belli bir maksada hizmet ettiğini düşünüyorum. galatasaray isterse doğan alemdar'ı alır bence. daha doğrusu istemeye cesaret ederse...

    sırf bu yüzden okan buruk'un gelmesini istememe rağmen yabancı hocaya da pozitif bakıyorum. yabancı hoca galatasaray'daki putları kırar. rasyonel düşünür. taraftarın ne dediğini takmadan kaleye şu yerli kuralında doğan alemdar'ı rahatlıkla koyar.

    okan buruk -haklı olarak- korkudan bu devrimi gerçekleştiremeyebilir. çiğ çiğ yerler hocayı.

    edit: doğan alemdar'ın önünde senegalli kaleci alfred gomis var. adamın parmağı kırıldığı için doğan alemdar'ı oynattılar. doğan muzzam performans verdi diye kaleye koymadılar yani. oradaki 10-12 maçlık periyotta iyi maçlar da çıkardı, kötü maçlar da çıkardı. doğan alemdar'ı 3.5 milyon euroya aldılarsa 5'e de satabilirler, arada 1.5 milyon euro kar eder. doğan alemdar spektaküler bir yetenek değil ki?

    doğan alemdar'ı ikna edersen rennes kulübünün de ısrarını kırarsın. doğan alemdar, gomis'in arkasında (28 yaşında) havlu sallayıp mı geçirecek yıllarını? okan kocuk bile ben muslera'nın arkasında beklemem deyip gitti. 19 yaşında doğan'ın yerinde olsam galatasaray'a gelirdim.

    galatasaray'da göstereceği iyi performansla milli takımda önünde olan altay ve uğurcan'ı bile kesme ihtimali var. rennes'de ter attığı müddetçe milli takımda da 3. kaleci kalmaya devam edecek.

    son bir not, ben doğan gelsin, batuhan şen'e şans vermeyelim demiyorum tabii. onlara da şans verelim ama muslera sonrası öyle bir baskı yiyecekler ki doğan alemdar'ın soru işaretlerini daha iyi gidereceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın