resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2878
    harika bir sezon geçirmişti kendisi. bayılarak izliyorduk. atmadığı çalım şekli kalmamıştı rakiplere. öyle emwakaeme gibi durduğu yerden çalım atmıyordu. hızıyla da, bilekleriyle de, gücüyle de her türlü çalımı atıyordu. asist de yapıyordu, gol de atıyordu.
    bir gün arkadaşıma gittim ve arkada ntvspor açıktı. orada keita'nın satıldığı söyleniyordu. heh oldu dedim. takımın en iyi adamını kim satar, nasıl bir kolpa haber bu. hem de aldığımızın 1 milyon üstüne falan. sonra baktık ki gerçekmiş haber. inanamadım. hala inanamıyorum. niye yani niye? takımın en iyi oyuncusu, rakiplerin de en korktuğu adamdı o sene.
    müthiş futbol aklı adnan polat ve adnan sezgin kendisini gönderip yerine de pino'yu almayı tercih etmişti. haldun üstünel'in aldığı efsane adamlar yerine de mustafa sarp, ayhan, barış orta sahası falan kuruldu. sonra da diyorlar adnan polat neden ibra edilmedi. hafızası olanlar biliyor neden ibra edilmediğini.
    add manager yapsan galatasaray'a, yine de çok da bokunu çıkarmayayım ya diyip en iyi adamları gönderip bu kadar kalitesiz bir takım kurmazdın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın