resim
Marco Rose
Görev:Teknik Direktör
Takım:RB Leipzig
Yaş:47
Uyruk:Almanya
  • 57
    bazı gazetecilerin rose ismini maaşından dolayı kötü gösterip okan buruk pr'ı yaptırdığını düşünüyorum.

    1-rose maaşı 7 milyon algısı var. bu adam dortmund takımından brüt olarak 4 milyon euro alıyordu. yardımcı ekibi de brüt olarak yaklaşık 2 milyon euro civarında aldığı için gayet normal. torrent zaten sırf brüt olarak sezonluk 2 milyon euro alıyor.

    jorge jesus teknik ekibi dahil maaşı net 7 milyon euro ise brüt 10 milyon eurodur. hem diyoruz teknik ekibi sağlam olsun hem de bu paralar çok yüksek. o zaman okan hocayı getirirsin durum bundan ibaret.

    bu arada okan hocaya hiç negatif yönüm yok hatta de zerbi mi okan buruk mu deseniz okan hoca gelsin derim. çünkü de zerbi oyun sistemini hem sevmiyorum hem de bizim ülkemiz + mevcut takım için çok uygun değil.
    fakat boşta marco rose gibi kendini ispat etmiş ve geçen yıl dortmund çalıştırmış bir isim varsa paraya kıyıp getirirsiniz. çünkü hem salzburg hem gladbach hem de dortmund çalıştırması cv olarak dolu olduğunun göstergesidir.

    marco rose 2 mağlubiyet alsa biz okan olsun dedik falancılar ortaya çıkacak. okan 2 mağlubiyet alsa aynısı rose için söylenecek bu paradoks içerisinden zaten çıkamıyoruz.

    son olarak bide abi okan 2 maçta rose'u tokatladı gruptan 1. çıktı tayfaya sözüm var. dortmund o zaman okan hocaya teklif yapsaydı neden rose için vakit harcadı diyorum :)

    tekrar edeyim yarın okan hoca imzalarsa başımın üstünde yeri var. gayet destek veririm inancım var ama rose farklı bir seviye tartışmak komik geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın