resim
Marco Rose
Görev:Teknik Direktör
Takım:RB Leipzig
Yaş:47
Uyruk:Almanya
  • 47
    gelip gelmeyeceği hakkında önce euro-tl kuruna bakacaksınız sonra en son kulübünden aldığı maaşı(7 milyon euro diyorlar) öğrenip üzerine birkaç milyon euro daha ekleyeceksiniz, sonra kendisinin yardımcılarına da hatırı sayılı para ödeyeceksiniz yetmedi istediği transferleri yapacaksınız. son olarakta en az 3-4 senelik kontrat yapacaksınız... 1 sene sonra görevden göndermek isterseniz (euro kurunu 20 den alın kendisi ve yardımcılarının senelik ücretini 12 milyon euro'dan hesaplayın ve 3 sene ile çarpın) takribi kendisine ve yardımcılarına borcumuz 720.000.000 tl ediyor. galatasaray'ın borcu ise 2.000.000.000 tl. yani alacağımız teknik direktörü 1 sene sonra göndermek istersek borcumuzun üçte biri kadar masraf yapmak zorunda kalacağız. değer mi?

    sözün kısası olma ihtimali yoktur. ben değil rakamlar söylüyor. dursun özbek çok isterse elbette alır ama 1 sene sonra göndermeye kalkarsa kulübün borcunu %35 artırmış olacak. sizce bu riske girer mi? ben olsam girmem. hem de marco rose'un takımını avrupa'dan elemiş okan buruk'u getirme ihtimali varken.

    not: şayet rose'u yukarıda bahsettiğim hesabın dışında uygun maliyetlerle getirme imkanı varsa elbette rose gelsin derim. alman hocaları çok severim ve galatasaray'a yakıştıklarını düşünürüm hep.
App Store'dan indirin Google Play'den alın