• 10
    küçüklüğümden beri okulda,mahallade,arkadaşlarım,ailem ve akrabalarım arasında,üniversite de her zaman ezici bir galatasaraylı topluluğu var.internet ve çeşitli televizyonlar'ında zaman zaman yaptığı anketler de açık ara en fazla taraftar galatasaray'a ait.ancak gelin görün ki medyamızda da ezici bir fenerbahçeli üstünlüğü var.işin komik tarafı televizyonlar da ve gazeteler de galatasaray'ın maçlarını fenerbahçeli yazar kılığında amigolar değerlendiriyor.
    olayın özüne gelirsek:

    aslında bu medya, kritik bir fenerbahçe maçı öncesi galatasaray'ın sahasını kapattırmak için tribünden atlayan adamı,attılar diye gösteren medyadır

    aslında bu medya,şükrü saraçoğlunda oynanan bir maçtan önce yan hakemin kafasının yarılmasından sonra maçın tatil edilmesi gerektiğini söyleyemeyen medyadır.

    aslında bu medya,şükrü saraçoğlunda fenerbahçe taraftarı birbirini bıçaklarken bu olayı hiç olmamış gibi göstermeye çalışan medyadır.

    aslında bu medya,iki yüzlü,aziz yıldırım'ın sözünden çıkmayan,yine azizi yıldırım'ın bu medya içersinde ki sözde yazarlardan bir tanesine sus payı olarak fenerium mağazasını vermiş amigoları barındıran medyadır...

    aslında bu medya,gerçekten medya da değildir zaten...
App Store'dan indirin Google Play'den alın