resim
Emir Tintiş
Takım:Karagümrük
Mevki:Sol Bek
Yaş:20
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 48
    fatih karagümrük futbolcusu.

    gitmene tek kelime lafım yok. hayat senin tercih senin. kendince haklı olduğun ve sana hak verdiğim noktalar var. fakat...

    benim çocukluğum evde çorapları top yapıp kendimi galatasaray formasıyla hayal edip maç yaparak geçti. yastıkları kaleci yapıp kendi kendime top oynarken hikayeler üretirdim. altyapıdan çıkan genç yetenektim ben. boş sözleşmeye imza atardım mesela. real madrid'den gelen teklifi elimin tersiyle iterdim. futbolu galatasaray'da bırakır sonra en baştan tekrar başlardım. çocukken hayalim o formayı bir gün gerçekten taraftar önünde giymekti. para bile almadan oynarım derdim. ama hayat tabiki öyle değil, başka hayatlara savrulduk hepimiz.

    senin sözleşmen uzatılmadı. bugünlere bırakılmaması lazımdı. büyük bir yönetim hatasıdır bu. bu konuda da en ufak bir suçun yok, haklısın. oynatılmadınız, sizden daha yeteneksiz adamlar oynarken siz patates tarlalarında maça çıktınız. bunda da haklısın. gitmek istiyorsun, bunda da haklısın. ama beğen veya beğenme bu yönetim yeni göreve gelmiş. teknik direktör değişecek. belki yeni hoca seni çekecek kenara ve bu sene planlarımda varsın diyecek. belki de altyapıdan gelen sen ve arkadaşlarınla ilgili başka planlar yapılacak. bunca ay bekledin de 10 gün daha bekleyemedin mi? gerçek galatasaraylı ne olursa olsun beklerdi. beklemeliydin. sonra yine giderdin. nasıl olsa sözleşmen bitmiş. ne zaman istersen yine giderdin. ama demek ki sen gerçek galatasaraylı olamamışsın. belki oynamayı, belki parayı, belki de kariyeri seçtin. ne diyelim. hayırlı olsun. ama bir abin olarak ben hiçbir zaman seni ve bu şekilde gidenleri desteklemeyeceğim.

    yolun açık olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın