resim
Emir Tintiş
Takım:Karagümrük
Mevki:Sol Bek
Yaş:20
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 21
    fatih karagümrük ile sözleşme imzalamış. profesyonel sözleşme imzalamadığımız için elimizden kaçan başka bir isim oldu, geçmiş olsun. burak elmas yönetiminin gitmeden önce galatasaray'a verdiği son zarar oldu.

    https://twitter.com/...gKNyl3TojCUF5ukjHSlg

    edit: emir ise instagram hesabından açıklama yapmış.

    --- alıntı ---

    sevgili galatasaraylılar;

    yıllardır formasını terleterek ilk günden beri kendimi geliştirmeye adadığım takımımızda u19 takımına kadar yükseldim. kendi yaş kategorimde hem milli takımda hem de kulübümüzde hep daha iyi bir performans göstermeye çalıştım.

    şimdi sonunu hiç böyle tahmin etmediğim bir ayrılık yaşıyorum. tek isteğim olan profesyonel kontrat talebim uzun zamandır kulübüm tarafından cevapsız bırakıldı ve herhangi bir resmi teklif tarafıma iletilmedi. kariyerimi de düşünmek zorunda olduğum için şimdi kalbim buruk bir şekilde sizlere veda ediyorum. gelişimimde ve bu günlere gelmemde üzerimde emekleri bulunan hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve kulüp personeline çok teşekkür ederim. üzerimdeki emeklerinizi asla unutamam.

    benim için kalbimde yeriniz her zaman çok farklı olacak. hoşça kalın.

    sevgi ve saygılarımla.

    emir tintiş

    --- alıntı ---

    https://gss.gs/342.jpg

    ne yazık ki menajer oyunlarına kurban giden bir kardeşimiz daha olmuştur. kendince haklı sebepleri var ama kulüpte kaç aydır yönetim yok, hoca yok. yeni yönetim bugün mazbatasını aldı, 10 gün içerisinde de yeni teknik direktör belli olacak. bu kadar bekledikten sonra en azından bir ay daha bekleyemeyen futbolcudan da bir halt olmaz. hep söylüyorum, alt yapı oyuncusu kulübe aidiyet duyacak, duymuyorsa üstünde durmaya gerek yok, yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın