• 110
    merakla beklenen, belki de önümüzdeki sezonun kaderini belirleyecek olan teknik direktördür.

    konuşulan adaylar arasında türk aday okan buruk, italyan adaylar roberto de zerbi(kendisinin çok transfer istediği için iptal edildiği konuşuluyor), fabio cannavaro, alman aday marco rose ve arjantinli marcelo gallardo(bence boş uğraş, gelmesini imkansız görüyorum) bulunuyor. bir de ıgor tudor var tabi.

    bir kere fatih hocam oynatmaya çalışıyor diye ortalığı yıkan pas oyununu oynatacak de zerbi'yi seçmek çok saçma zaten, paran azsa veya yoksa elindeki kadroya göre teknik direktör seçersin, de zerbi ne alaka diye içimden geçirmedim değil. gelirse de kadronun yarısını yollarız herhalde.

    gallardo suarez'i river'a getirmeye çalışıyor diyorlar, suarez'i river'a getirmeye çalışan teknik direktörü nasıl getireceğiz anlamadım ki sözleşmesi devam ediyor sene sonuna kadar. okan buruk için bir şey demeye gerek yok, zaten aylardır bu anı bekliyor.

    cannavaro ne alaka onu da anlamadım açıkçası, bilen eden varsa yazarsa sevinirim, teknik direktörlüğünde tercih ettiği sistem hakkında en ufak fikrim yok, yanlış bilmiyorsam asya'da birkaç takımda teknik direktörlük yaptı sadece bunu biliyorum, bilmeden hakkında olumsuz bir şey yazmak mantıksız olur.

    tudor için şunu söyleyebilirim ki bence bu sezon verona'da kendini geliştirdi. büyük maçlarda ortalama üstü bir performans sergiledi ve oynadığı tüm maçlarda rekabetçi bir takım izlenimi verdi benim için. gelirse nötr yaklaşırım.

    en sona bıraktığım isim de marco rose. geçen sezon bvb'de yaptıkları ve oynattığı futbol gözler önünde zaten. bence taraftarı gaza getirebilecek ve iştahlandıracak bir futbol oynatıyor. gelirse çok seveni olur diye düşünüyorum.

    bu seçenekler içinde bir seçim yapılacaksa eğer kim olursa olsun elimizi çabuk tutmamız lazım. rakiplerimizin hepsinin başında bir teknik direktör var ve transfer çalışmalarına hemen başladılar. galatasaray için ise düdük daha bugün çalındı. neler olacak hep beraber göreceğiz. hemen aksiyon almak çok önemli, gidecek ve gelecekleri de hemen belirlemek ve takımı erken oluşturmak çok önemli. kampa mümkünse tüm oyuncuların katılması benim gözümde en önemli olay hatta. umarım takımımız bu noktada elini çabuk tutup 1 hafta içinde en geç teknik direktörü açıklayıp haziran ayı bitmeden de transferler konusunda yol kat eder. hep birlikte bekleyip göreceğiz neler olacak. ilk seçimin(teknik direktör) takım için doğru isim olması da çok önemli bu noktada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın