resim
Alexis Adelin Beka Beka
Takım:OGC Nizza
Mevki:Ön Libero
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 82
    savunma önü için güven aralığı düşük bir futbolcudur.

    daha önce de beka beka konusunda yazmıştım. bizim maçta göze çarpmasının nedeni de bizim kırılgan orta sahamızdı. evet delici, dripling atabilen bir orta saha ama oyun kurulumunda savunma önünde çok basit hatalar yapabiliyor. beka beka için birkaç lokomotif moskova taraftarıyla da konuşma fırsatı bulmuştum, beğenmediklerini söylemişlerdi, hatta şaşırmıştım. sonra full maç kasetlerinde beka beka'nın top yönlendirirken sıkıntılı hareketler yaptığını gördüm. sıkıştığında ön alan futbolcularına şiddeti yüksek, sıkıntılı paslar atıyor. oyunu rahatlatmakta ciddi sıkıntı çekiyor.

    6 numaraya beka beka alırsak ciddi bir beklenti krizine gireriz yine. oyuncuları alıyoruz ve yapamadıkları işler yüzünden sağına soluna futbolcu almaya çalışıyoruz sürekli. beka beka gelsin mi? gelebilir ama temel omurgayı beka beka'dan kuruyorsak kritik maçlarda oyun kurulumunda pas hataları yapınca saç baş da yolabiliriz.

    6 numarada biz güven aralığı yüksek bir playmaker tercih etmeliyiz. yani burada yaş fantezisine girmemize de gerek yok. o bölgedeki ilk kıstasımız tecrübe ve kalite olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın