• 24
    galatasaray başkanlık seçimi hakkında yorum yapmış siyasetçi.

    https://mobile.twitter.com/...3Ftarih%3D2022-06-12

    eşref hamamcıoğlu'nun adaylığı üzerinden muhalefete akıl vermeye kalkmış. kendisinin muhalefete akıl vermek gibi bir hakkı yok, haddi de değil. şu an tek yaptığı zaten tıpkı erdoğan gibi muhalefete aday baskısı yapmaya çalışmak. kılıçdaroğlu'na baskı yapmak için örnek gösterilen ekmeleddin ihsanoğlu olayı bile yanlış örnek aslında. ekmeleddin ihsanoğlu diye adayı direten kişi bahçeli idi. bahçeli başka hiçbir adayı istemediği için kılıçdaroğlu mecbur kalmıştı ekmeleddin ihsanoğu'na. şu an bahçeli zaten muhalefette bile değil. kaldı ki ekmeleddin ihsanoğlu erdoğan'ın çok daha güçlü olduğu dönemde, halk istediği için aday gösterilen muharrem ince'den fazla oy aldı.

    bu seçimde seçilecek olan aday da değil aslında. yandaş medya aday diye diye insanların kafasına işledi adayı. bu seçimde bu düzen devam etsin mi etmesin mi o oylanacak. açlık, sefalet, yoksulluk, işsizlik, adaletsizlik, baskı ve kısıtlamalar devam etsin mi etmesin mi oylaması bu. aday sadece isim. ben o yüzden isme bakmadan oy vereceğim. tek düşüncem kılıçdaroğlu'nun ismi aşırı yıprandığı için insanların çekinme ihtimali. ancak seçime kadar halk öyle duruma gelecek ki isim önemli değil yeter ki kurtarın bizi diyecekler.

    ümit özdağ'ı illa galatasaray ile ilişkilendirirsek metin öztürk ile olan benzerliği olabilir.

    1 - kendisi önce iyi parti'den eleştirerek ayrıldı sonra ortaklık yapmak istediğini açıkladı. hem eylem-söylem uyuşmazlığı hem de bir söylediğinin diğerini tutmama olayı var.

    2 - mansur yavaş adayımızdır dedi. mansur yavaş ile görüşmeden kendi kendine açıklama yaptığı ortaya çıktı. (nuri şahin-metin öztürk)

    en büyük özgürlüğü iktidar olma ihtimali olmadığı için bol keseden atabilmesi. o yüzden internet aleminde çok popüler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın