resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 392
    yüzeysel olarak baktığımda bir galatasaray basketbol taraftarı olarak 11 haziran 2022 galatasaray olağanüstü seçimli genel kurulunda üstlendiği rolden dolayı çok üzgün olduğum abimiz. uzun yıllardır beklediğimiz, arzuladığımız galatasaray'ın o köhne ve ilişkilere dayalı yapısından uzak, seçimlerden bağımsız bir galatasaray basketbol şubesi idi. tam da buna ulaştığımızı sandığımız dönemde, zaten enteresan(!) olan bir seçim döneminde bir anda ortaya çıkıp "seçim kazandıran" bir paye alacak kadar sivrilmesi belki de en son istenebilecek senaryo idi.

    bizzat kendisi seçimden bir hafta önce mikrofon mikrofon gezip propaganda yaparken demişti "bize şubeyi devrettiler hiç de karışmadılar. o yüzden başarı geldi" diye. bu kadar "başarılı" bir iş adamının bir sezondur bu kurtlar sofrasında takılıp da böyle bir işe girdikten sonra o kadar rahat olamayacağını bilmeme ihtimali yok bence.

    işin bir de yüzeysel olmayan kısmı var ki sıradan bir taraftar olarak bana giren çıkan olmadığı için fazla anlatmak yersiz. haram zıkkım olsun kim galatasaray üzerinden neyin peşinde koşup da neyi nereye indirecekse...
App Store'dan indirin Google Play'den alın