resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 388
    milyon dolarların döndüğü bir sektörde ve adının galatasaray markası ile anıldığı an büyük bir reklam yapma şansının olduğu bir yerde kimse babasının hayrına bir fedakarlık yapmaz.
    erden timur’un çok iyi bir galatasaraylı olduğuna hiç şüphem yok, gerçekten çok iyi bir galatasaraylı olduğunu ve kulübe hizmet etmek istediğini düşünüyorum. bunu bu renklere gönülden bağlı hangimiz istemez ki?
    ama tabi ki böyle büyük paraların, rantların konuşulduğu ortamda herkesin bir yerde önceliği kendisi olacaktır. kendisinin bu zamana kadar yaptığı hiçbir fedakarlığı unutmak ve küçümsemek mümkün değil, doğru değil.
    bu saatten sonra kendisinin asıl sınavı başlıyor. çok önemli katkıları oldu, olmaya da devam edecektir. eminim ki karşılığında kendisi de çıkarlarına uygun hareket etmek isteyecektir. şahsen ben kulübün hakkını gasp etmediği sürece, kötü bir yönetim sergilemediği sürece elde edeceği çıkarları umursamam. bugün buradan böyle varlıklı ve güçlü kim o pozisyona gelirse gelsin kendi çıkarlarını pek tabi düşünür. ama buradaki ince çizgi galatasaray’ın menfaatleri ve başarısı.
    kulüp borçlarını yönetebilecek durumda bir mali yapıya kavuşsun, başarı ve istikrar daim olsun gerisi benim umrumda değil. işler yolunda gittiği sürece zaten kimse kalkıp bir laf etmez. ama tersi olursa ve kendisi bu kulüp üzerinden kendi çıkarları için bir şeyler yaparsa o zaman işin rengi değişir. en büyük sınavı bu.
    hakkında hayırlısı olsun. inşallah kendisine bu kadar güvenen ve sempati besleyen milyonlarca taraftarı hayal kırıklığına uğratmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın