resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 385
    galatasaray’dan para kazanmaya ihtiyacı olmadığını düşündüğüm başarılı iş adamı.

    bunu niçin söylüyorum, yarın bir gün bu başlığa gelip bu imaları yapanlar olacak. iki üç haftadır benzer imalar yapıldı çünkü.

    forbes’un araştırmasına göre (bu konularda kabataslak fikir verir) erden timur türkiye’de en zengin 100. insan falan seçilmişti. 2-3 sene öncenin araştırmasıydı. hatta inan kıraç’ın kızı ipek kıraç’la beraber genç zenginler listesine almışlardı.

    e birkaç senedir de şirketi kar etmeye devam ediyor. hani öyle batık duruma gelsin de galatasaray’a kapak atsın gibi bir durumu da yok.

    referandumda evet demiş diyorlar. yahu o dönem iş dünyasında evet demeyen veya “evet demiş gibi yapmayan” mı vardı? az çok hepimiz türkiye şartlarını biliyoruz. sektörün tam göbeğinde don kişotluk mu yapsaydı adam? inşaat işinde göbekten bağlısın siyasilere. ki ona rağmen benim devletle 1 tane bile işim olmadı, açın bakın diyor adam. hala neden öküz altında buzağı arıyoruz anlamıyorum.

    sen ben gibi galatasaraylı işte. adam fanatik, mevzunun tüm açıklaması bu. seversin veya sevmezsin ama bir yerden yakalamak için kulp takıyorlar ona sinir oluyorum şahsen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın