resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 382
    en büyük olmasa da çook büyük bir galatasaraylı. birçok galatasaraylı iş adamı cebinden beş kuruş çıkarmazken erden bey elinden geldikçe destek olmaya çalıştı. ne zaman başımız sıkışsa gittik destek aldık ve bir kere bile of aman demedi.

    dursun özbek döneminde 2016-2017 sezonundan başlayarak 3 sezon forma göğüs sponsorluğuna imza attılar. 3 sezon için 31 milyon lira garanti ücret ve 21 milyon lira civarında bonus.

    2018-2019 sezonunda olaylı emre akbaba transfer sürecinde alanya başkanı çavuşoğlu emre'nin galatasaray'ı istemesine rağmen fenerbahçe'nin yüksek teklifine evet deyip bizim için süreç tıkandığında erden bey ortaya çıkıp 1 milyon euro civarında destekte bulunarak transferin mutlu sonla bitmesini sağlamıştı.

    stad isim sponsorluğu ve basketbol takımına ciddi bir maddi destekte bulunması unutmayalım.

    kulübümüze bu kadar destek çıkan adama evet dedi, dursun özbek’in yönetiminde görev alıyor o yüzden güvenilmez diyen renktaşlarımıza herhalde kimseyi beğendiremeyeceğiz. hangi büyüğümüz galatasaray’a bu kadar maddi destek verdi? sırf özbek yönetiminde olduğu için adama ne imalar yapılıyor aklım almıyor. burası sayıları her geçen gün artan ekşi sözlük her şeye muhalif tayfaya dönmeye başladı.

    sana desteklerin ve hizmetlerin için teşekkür ediyorum erden timur. umarım yeni yönetimle beraber çok güzel başarılara imza atarsın zira bu yönetimde tek güvendiğim isim sensin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın