• 725
    dursun özbek'in onca kötü anıya rağmen tekrar başkan olmasının en büyük sebebi kendisidir. sarı-kırmızı kravatla gelip 60-40 öndeyiz diye seçim günü açıklama yapmakla olmuyor. tarihin en kötü 2. başkanının karşısında böyle rezil oluyorsun işte.

    dursun özbek'i seçenek haline getirebilmek ve bunu neredeyse seçim süreci boyunca hiç konuşmadan yapabilmek büyük meziyet. sadece önceki rakibi metin öztürk'ün 3. aday galatasaray menfaatini düşünmüyor diye açıklama yapıp sonrasında özbek'in listesine katılması seçimi kazanması için yeterliydi. elindeki argümanları doğru düzgün kullanmayı beceremeyen bir görünüş sergiledi, bu sonuç çok normal. özbek'in rezillik skalası belli hiç olmazsa eşref bey neler yaşatırdı tahmin edemiyorum. genel kurul da böyle düşündü herhalde kendisi yerine özbek'i tercih etti.

    edit: ya düşmanımın başına vermesin. düşünün adam ilk seçimde 40 oyla kaybediyor görece makam için çok genç yaşta birine. bir yıl geçmeden kaybettiği rakibi ibra edilmiyor seçim tekrarlanıyor. tarihin ikinci en kötü başkanı rakip oluyor ona da kaybediyor. şu malum şahıs vs x seçim pusulaları gibi yemin ediyorum. marsupilami vs hamamcıoğlu yarışsaydı yine kaybederdi herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın