• 110
    fatih terim son döneminde eğer futbola, galatasaray'a, sahaya odaklanabilseydi 4. dönemi hala devam ediyor olabilirdi. fakat fatih hoca faydasız ve gereksiz maceralara bulaştı ne yazık ki. sonucunda da başarısız oldu.

    yaptığı adeta küçüklükten beri annemizin pişirdiği kekin belli bir yıldan sonra malzemelerini, tarifini değiştirmesinden farksızdı. hep o klasik, başarılı lezzeti bekledik fakat her seferinde farklı bir olmamışlık ile karşılaştık. tarifinin eskisi gibi olmadığını kendisinden başka kimse daha iyi göremezdi ama nedense ısrar etti ve bozmaya da devam etti. ''merak etmeyin piştikten sonra göreceksiniz'' dedi ama sonucunda yanık kekler, pişmemiş kekler geldi önümüze.

    bu nedenlidir ki kendisinin tekrar bu takıma gelmesi artık bizi değil rakiplerimizi memnun eder, federasyon ve mhk'yi memnun eder. terim artık manipülasyonlardan kolay etkilenmeye başladı. kendisinin inatçılığı gerçekten tehlikeli olmaya başladı. bu nedenle ben kendisinin başkanlık ihtimaline de şüpheyle bakıyorum.

    galatasaray'ın en başarılı teknik direktörüdür, imparatordur fakat bu noktadan sonra cidden dinlenmeli ve galatasaray'a desteğini farklı şekillerde sağlamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın