resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 360
    seçim sonuçları belli olmadan yazayım: etrafında, tıpkı vaktinde burak elmas'ın etrafında olduğu gibi akıl dışı bir kenetlenme var. erden timur, iyi bir galatasaraylı olabilir. buna inanıyorum da. senin, benim gibi fanatik galatasarylı bir adam. galatasaray'a maddi katkısı da olmuştur. ancak unutmayın: galatasaray'ın da ona katkısı olmuştur. türkiye'nin en büyük markalarından galatasaray'ın stadyumuna, son derece makul bir fiyata, yöneticisi olduğu şirketin adını verdi. bir kazan - kazan durumu söz konusu orada; yani galatasaray'a sırf hayrına bağışta bulunmuş gibi davranmaya gerek yok.

    bunun dışında, yöneticilik vizyonu beni heyecanlandırmıyor. sizi heyecanlandırıyor mu? gördüğüm kadarıyla galatasaray'ın geleceğine dair ekonomik yaklaşımı, başkanı dursun özbek ile birebir aynı. bu durumda özbek'in nesine itiraz ediyorsunuz? her ikisinin de aklına palyatif çözümler var.

    ayrıca, henüz kendisini yöneticilik yaparken görmedik. geleceğin galatasaray başkan adayları arasında adının geçmesi doğal ama "erden timur gelecek her şey düzelecek" gibi (son derece de yaygın olan) bir yaklaşım muhtemelen hayal kırıklığı ile sonuçlanacaktır. benden uyarması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın