• 708
    kendisine rahmetli mustafa cengiz’e yaptığı saygısızlıktan ötürü kızgınım. lakin ülkede seçim atmosferine giriyoruz. iktidarını devam ettirmek adına futbol kulüpleri üzerindeki kontrolünü genişletmeye çalışan hükümetin galatasarayımızı güdümüne almasını kabul edemem. bu dönemde status quo demek gerektiğini düşünüyorum.

    kulüpte genel sekreterlik ve divan kurulu başkanlığı gibi çeşitli düzeylerde görev almış, galatasaray'ın iç dinamiklerine hakim olduğunu düşünürsek liyakat konusunda da bir eksikliği olduğunu düşünmüyorum. yönetim listesi de liyakat gözetilerek belirlenmiş. sonuç: geçiş dönemi başkanlığı için biçilmiş kaftan.

    galatasaray küçülmelidir ideolojisine ise külliyen karşıyım. galatasaray türkiye'nin spordaki amiral gemisidir. her ne şartta olursa olsun ve kim olursa olsun bu vizyonun dışına çıkılmamalıdır düşüncesindeyim. bu yüzden sportif faaliyetlerimizdeki hedeflerimize ulaşmamız için gerekli takviyeleri yapmasını bekliyor olacağım. yönetimde şahin kanat adnan öztürk ve dışardan da olsa destek mesajı veren ünal aysal gerekeni yapacaktır. senatoda da hayri kozak gerekli kontrolleri sağlıyacaktır.

    olması gerektiği gibi başkan seçilene kadar destekleyeceğim başkan olduğu günden sonra da kendisine muhalif olacağım.
    kazanan galatasaray olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın