resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 344
    dursun aydın özbek'in listesine girmesinin sebebi nef yönetim kurulu başkanı olarak, galatasaray'ın çeşitli gayrimenkul projelerinde üstlenici firma olma arzusundan dolayıdır. dursun aydın özbek yönetiminin neredeyse bütün projeleri inşaat vs üzerine kurulu. adam yarım bıraktığı işi geri dönüp bitirmeye azmetmiş. evin miras yedi çocuğu gibi galatasaray'ın bütün kıymetli varlıklarını peşkeş çekmeye niyetli. stadımız var idman ve alt yapı tesislerimiz hazır ama bir inşaattır sürüp gidiyor ne hikmetse. spor kulübümüyüz müteahhit firması mıyız belli değil.

    --- alıntı ---

    “biz nef olarak, gayrimenkul sektöründe uluslararası marka haline gelmek ve sektörde farklılık yaratmak için yola çıktık. bu yoldan sapmadan da rotamızı takip ediyoruz. nef’in gelecek vizyonunun yanı sıra toplumsal fayda misyonumuzu da göz önüne aldığımızda; galatasaray gibi uluslararası arenada başarısını kanıtlamış, türkiye’nin lider futbol takımlarından birisiyle iş birliğine gitmenin tüm bu hedeflere ulaşma konusunda en etkili yol olduğu fikrine vardık.”

    --- alıntı ---

    galatasaray sevdalısı taraftar ve geçmişteki bazı hakkı ödenmez başkanlar hariç bu dönemde kimse belirli bir amaç dışında kolay kolay para dökmez kulübe. rasyonel gerçeklikten sapmayalım. stad isim hakkı konusunda türk lirası cinsinden yapılan bir anlaşma bütün ana giderleri döviz üzerinden olan bir kulüp için avantajlı bir durum değildir. burda burak elmas'ın sponsorlar hazır dediği için nef'le türk lirası üzerinden anlaşmak zorunda kalıp tokatlanmış olma ihtimali yüksek bunu da kenara koyalım.

    inşaat ya resulullah düsturundan gelenlere gözü kapalı güvenilmeyeceğini hayat öğretti bize. ülkenin ne halde olduğundan belki anlamamız gerekir. bu kardeşimizin referandumda halkın aleyhine saf tutarak içinde olduğumuz ekonomik çöküşünün mimarı olan tek adam rejiminin destekçisi ve akp hükümetinin galatasaray üzerindeki kontrolü arttırmak için kullandığı truva piyonu olmadığı konusunda ikna olmam gerekiyor. şu ana kadar ikna olmuş değilim. dao yönetiminin listesine girince bu şüphelerim daha da kuvvetlenmiş oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın