• 30
    tutarın galatasaray'ın kasasından çıkacağı tazminattır. laf ebeliği, yalan beyan, kelime oyunu, gibi gibi çalışmalar başlamış. torrent'le ocak ayında yada şubat ayında 1.5 senelik bir sözleşme imzalanmış. bu ne demek? 1.5 sene biz senle çalışmayı taahhüt ediyoruz demek. hal böyle olunca bu adam mayıs 2023'e kadar galatasaray'dan sözleşmesinde yazan parayı çatır çatır alacaktır ve almalıdır da, hakkı bu durum. yarım senesi bitti, 1 senelik sözleşme daha var ortada ve söylenen para x milyon euro diyelim. galatasaray kasasından torrent'e ödenecek 1 tl dahi burak elmas ve yönetiminin ihracına en kötü mali yönden ibrasızlığına neden olmalıdır.

    bu torrent olayı ilerleyen yıllarda da kafasına göre hamle yapacak başkanlara da örnek olmalı, böyle hatalar yapılmamalı. burak elmas ve ekibi verdikleri kararın bedelini ceplerindeki parayla ödemeliler. böyle bencilce kararların bedelini camialar değil, yöneticiler ödemeli. hepsi afiyetle reklamlarını yaptılar, şimdi hesap zamanı.

    torrent'e bir bedel ödemezsek mali yönden ibra ederdim ben bir oy hakkım olsa ancak euro 20'ye dayanmışken böyle sözleşmelerin bir açıklaması olmuyor. 2022 yazıyla ilgili en merak ettiğim konu bu açıkçası. resmi siteden teşekkürler torrent diyeceğiz ve metnin içeriği ne olacak, yada kap açıklamamız ne olacak. ortaya gedson için 1.5 milyon para koyamayan adam istese de istemese de torrent'in parasını ödemek zorundadır yönetimiyle birlikte. yaşattıkları onca kötü şeyin ardından bunu da yaşatmazlar diye umuyorum. yaşatırlarsa da üyelerin ahbaplık ilişkisine girmeden elmas ve ekibine hem idari hem de mali ibrasızlık sonrasında da ihraç etmeleri gerektiğini düşünüyorum, bunun olacağına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın