• 27
    aylardır torrent zaten bir ton maaş alıyor bir de üstüne tazminat verecekler diye gece gündüz bu taraftara nefret tohumu ektiler bugün de aslında tazminat yok ama sözleşme feshi için de bir ton para ödenecekmiş diyorlar.

    sözleşme fesih bedeli için ödenecek para adamın sözleşmesinde geçen maaştır ve bu da son derece normaldir. ama kim olduklarını herkesin bildiği aptal saptal youtube kanalları aylardır öyle bir saldırıyor ki ekstra 1500 tane daha madde var torrent'in sözleşmesiyle ilgili. burada eleştirebileceğimiz konu torrent'e başlangıçta neden bu kadar fazla maaş verildiği olmalıdır. o sözleşmeyi imzaladıktan sonra olur da sözleşme sona ermeden adamı gönderirsen tabii ki hak ettiği parayı ödeyeceksin. yani bunun tersini nasıl düşünüp de yazabiliyorlar aklım almıyor? işten kovuluyorsunuz ve beş kuruş para da almıyorsunuz. kim böyle bir sözleşmeyi imzalar ki?

    kabahatli olan iki tane unsur var burada. birisi 2 milyona yakın sözleşmeyi veren burak elmas diğeri de torrent'in sözleşmesindeki maaşının da dışında yüklü bir tazminatı olduğunu aylardır bıkmadan sıkılmadan yazan youtube kanalları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın