• 686
    (bkz: #3386787)

    kendisinden dursun özbek başlığında bahsetmiştim fakat buraya da yazmak istiyorum. geçen yıl ki seçimle birlikte galatasarayın başkanlık adayı süre rekorunu kıran ama neredeyse bir seneden fazladır dursun özbeğe rağmen hala ve hala taraftarı arkasına alamaması tamamen kendi başarısızlığıdır. 8 haziranda gerçekleşen vizyon toplantısını da göz önünde bulunduran biri olarak söylüyorum tarihin en başarısız başkanlarından biriyle yarışa girip kazanmasına kesin gözüyle bakılamamaktadır.

    bu seneye bakalım, seçim ertelemeleri dahil aylardır kendisi başkan adayıdır. bana göre çokta sağlıklı bir süreç olmasa da en azından anlaştığı teknik adamı açıklaması gerekliydi. seçime 5 gün kala roberto mancini ile de zerbi gel dersek gelir açıklaması bana göre çok talihsizdir. bu açıklamalardan anlıyorum ki hala teknik adam dahil herhangi bir sportif planlama belli değildir. hiç olmadı teknik direktörümüz bellidir, onun verdiği liste doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz deseydi benim gözümde kendisine pozitif 'bir' artı katacaktı.

    kendisinin, satmayalım kendi içerimizde üretelim mottosu bir yanda mantıklı fakat diğer taraftan da çokta gerçekçi değildir. hem bu klübün geleceğini bizzat etkileyen klübümüzün gayrimenkullerine değer katma konularında hem de çok basit (sportif direktör) konularda yaptığı çelişkili açıklamalar kendisine zarar vermiştir.

    güzide çınarımız açısından ne eşref hahamcıoğlundan ne de dursun özbekten memnum değilim. burak elmasın aralık ayında gayri resmi düşen başkanlığından beri koskoca klübü arkasına alacak cesur, vizyonel, hakkımızı sonuna kadar savunabilecek bir başkan adayı çıkaramayan camiaya da ağır olacak ama yazıklar olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın