resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 335
    fazlasıyla güvendiğim insan. hatta hayatımda belki de ilk defa bir yöneticiye güveniyorum. burak elmas'ın o dönemki gazına hiç kapılmamıştım çünkü temelde en büyük iddaası fatih hocayla çalışmaktı kendisinin ve 2020-21 sezonu sonrası fatih terim'e iplerin bu kadar kolay bırakılmaması gerektiğini düşünüyordum.

    erden timur net bir şekilde yöneticiliğinden önce taraftar profili çiziyor. senelerdir düzenli olarak galatasaray'a ekonomik katkıda bulunuyor. bu iş üzerinden reklam yapıyor mu? deli gibi yapıyor. televizyonda bu paraları harcasa etkisi bu kadar olur muydu, olmazdı. bunlar gerçekler ancak galatasaray'a verdiği katkıları değiştirmiyor bu durum ve kendisi dışında dinçer azaphan dışında bu renklere hayrına iş yapan 3. bir iş adamı yok.

    bu gözler ünal aysal'ı gördü baskete sponsor olacağım cümlelerinden yok oldu adam, fatih hoca sonrası yeni yeni yüzünü gösteriyor. dolayısıyla erden timur gibi isimler değerli. erden timur gibi isimlerin elini taşın altına koyup bu buhranda galatasaray'a destek olması gerekiyor. euro 20'ye gidiyor, bizim sıcak paraya ihtiyacımız var.

    dilerim kendisi gibi başka isimler de ortaya çıkar ve galatasaray'a desteklerini sunarlar. çok memnunum ve umutluyum kendisinden ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın