• 680
    galatasaray'a beş kuruşluk katma değer sağlamadan devrimcilik taslayanların yeni gözdesi başkan adayı.

    ya dürüst olunsun, biz eşref hamamcıoğlu'nu canımız istediğinde başkanlıktan indirebiliriz, o yüzden onu seçtirmek istiyoruz desinler. inan kıraç, ünal aysal, adnan öztürk ve burak elmas hangi amaç uğruna aynı yerde buluşuyor acaba. kırmızı liste seçilirse büyük olaylar olmazsa 3 sene göreve devam ederler, sarı seçilirse genel seçimler sonrasında hava pozitif ise ünal aysal koltuğu devralır.

    işin taraftar kısmında homurdanmalar ne zaman başlar biliyor musunuz? mostafa mohamed'in ayın 30'unda ödenmesi gereken 4 milyon dolarlık bonservisi ödenemeyince, bir de kendilerine yakın gazetecilere "gece hayatı vardı" haberleri ısıtılır falan. sakın olmaz demeyin torrent'in sözleşmesini bile rahat fesih edemeyecekler. cash para çıkamayacaklar bence. uzun vadeli taksitte anlaşamazlarsa bay torrent'e cas yolu açılır.

    daha başka gerçekleşmesi muhtemel senaryolarım da var.

    bugün gerçekleştirilen lansmanı dinledim, aklımda kalanları yazayım: 1-galatasaray ansiklopedisi çıkaracaklarmış. 2- seçimden sonraki gün pilav günü olacakmış. 3- kombine alımlarında üyelere ek indirimler sağlanacakmış. 4- aidatını yatırmayan üyelerin yerinde yeni üyeler alınacakmış. 5- galatasaray city diye bir kompleks tanıttılar ama bunun parasının nereden bulunacağını anlamadım. 6- dijital projeden 5 seneden 100 milyon dolar kazanacakmışız, sıfır maliyetle 100 milyon dolar kazanıyoruz onu da anlamadım herhalde yeni bir işletim sistemi falan üreteceğiz.

    eşref bey konuşma boyunca kırmızı listeye laf çarptı. vaatlerinden çok sağa sola sataşmalarını dinledim. bir aday kendisinin ne yapacağından ziyade karşı tarafın ne yapacağıyla ilgilenir mi ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın