• 678
    florya metin oktay tesisleri'nin galatasaray eğitim vakfı'na ait bahçeşehir'deki araziye taşınmasıyla ilgili bir projeleri vardı sanırım.

    dün yapılan bir haberden;

    --- alıntı ---

    hamamcıoğlu'nun projeleri

    yönetilebilir kulüp: en büyük dileğimiz arkamızdan insanların, ‘bu insanlar gerçekçiymiş. hakikaten söyledikleri gibi galatasaray'ı yeniden yönetilebilir ve sürdürülebilir bir duruma getirdiler' denmesidir.

    florya, bahçeşehir’e: florya metin oktay tesisleri, galatasaray eğitim vakfı'na ait bahçeşehir'deki araziye taşınacak. 120 dönümlük alanda dev bir tesis kurulacak. florya arazisi kesinlikle satılmayacak.

    kemerburgaz iade edilecek: florya arazisi karşılığı kemerburgaz'da alınan tesis arazisi kullanılmayacak. mümkünse, yapılan anlaşma iptal edilecek. arazinin iadesi istenecek.

    spor lisesi kurulacak: galatasaray yatılı spor lisesi kurulacak. özel sınavla öğrenci alacak lisede ağırlıklı olarak futbol, basketbol ve voleybol eğitimi verilecek. galatasaray, hem sporcu hem eğitimci yetiştirecek.

    dijital uygulamalar: gs store'lar, e-ticarete uygun hale getirilecek. çeşitlilik artacak. dijital uygulamalar birleştirilecek. dijital değerlere yatırım yapılacak. gelirler, sportif başarıya endeksli olmaktan çıkacak.

    --- alıntı ---

    https://t24.com.tr/...t-altindayiz,1038978

    bugün galatasaray eğitim vakfı'ndan ise konuyu kapatacak bir açıklama geldi.

    --- alıntı ---

    son günlerde sosyal medyada yer alan bazı haberler açısından:

    1. galatasaray üniversitesi, galatasaray lisesi ve galatasaray ilkokulu'na hizmet etmek amacıyla kurulan galatasaray eğitim vakfı, her zaman olduğu gibi galatasaray spor kulübü seçimlerinde tarafsızlığını muhafaza etmektedir.

    2. mülkiyeti galatasaray eğitim vakfına ait olan bahçeşehir arazisinin üst kullanım hakkı 2003 yılında 49 yıllığına galatasaray üniversitesi'ne devredilmiştir.

    saygılarımızla, kamu oyuna duyurulur.

    galatasaray eğitim vakfı
    yönetim kurulu

    --- alıntı ---

    http://www.gev.org.tr/...kamu-oyuna-duyurulur

    bahçeşehir arazisiyle ilgili olan proje hakkında direkt eşref bey'den bir açıklama gelmedi bildiğim kadarıyla ancak kendisine yakın olan bazı isimler bu konuyu dile getirmiş. eşref bey ekibi ve çevresindeki kendisine yakın olan insanlar sayesinde düşük olan kazanma ihtimalini tamamen kaybetmeye doğru gidiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın