resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 16201
    https://twitter.com/...PbxaAePUyHA&s=19

    1 hafta mancini'nin yanında eğitim almış. sağ olsun bir fotoğraf ile zamanın koskoca 2 anaakımını yıkmış:

    1-2013'te terim'in gidişi ile yeniceri oldu,mancini'yi yemeye çalıştılar: bu adam hep sessiz sakin biriydi. sneijder ile de melo ile de arası iyiydi. bütün yabancılar hakkında hep iyi şeyler söyledi. ama lütfen başlıkta ara'ya: yeniçeri, papaz vs yazın.

    2-yardımcı hocalık yapıp kendini geliştirmemeyi seçti: adam aylardır evliya çelebi gibi geziyor maç maç. gorüşmediği ex topcu, katılmadığı seminer kalmadı.

    sözün özü; insanları arkadaşlarından, tipinden, demedikleri ve yapmadıklarından kategorizasyona sokuyor, buna kendimiz inanıyor, daha sonra gerçek buymuş gibi konuşmaya başlıyor ve kişiye tepki yöneltiyoruz.

    bu hep oluyor. fatih terim'in daha önceki yardımcısı davala'nın antrenörlük kariyerini 1. adamlıga taşımaması selçuk'u hırssız, döneminde fenerbahçede 'arka beşli'nin olması, yakın arkadaşının burak olması da papaz yapmaz. ne bileyim, ağız yapısi nike işareti gibi belhanda'nın gamsız, üst vücudu tombulumsu diye ömer bayram'ın tembel olmaması gibi.

    ama yüzeysellik yüzeysellik nefret de nefret doğuruyor. burak elmas'tan sonra herkese şerh düsuyorum o yüzden erden timurcu değilim ama tespiti çok doğru: galatasaray'a sevgi lazım. yok sosyal medyaya kalsa day one'da tüm kadroyu 22 yaş altı yapar ikinci günde 'lan bunlar pas vermeyi bilmeyen hainler' diye çöpe atar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın