• 6693
    2021-2022 sezonunda haksızlığa uğramamasına rağmen öyle bir algı yaptılar ki, galatasaray taraftarı bile fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığını söylüyor. adamların da amacı tam olarak bu. algı oluşturmak ve başarısızlıklarını gizlemek.

    2021-2022 sezonunda yaptıkları algıları örnekle göstermek gerekirse en çok ağladıkları trabzonspor maçlarına bakabiliriz.

    17 ekim 2021 trabzonspor fenerbahçe maçı 'ndan sonra megafonla çağrı yaptılar. halbuki maçta kim min-jae'nin ikinci sarı kartı kesinlikle doğruydu. aynı maçta trabzonspor lehine verilen penaltı da doğruydu. hatta o pozisyonda szalai de kırmızı kart görmesi gerekiyordu. yine aynı şekilde 6 mart 2022 fenerbahçe trabzonspor maçı'nda da irfancan'ın gördüğü kırmızı kart da kesinlikle doğruydu. yani ortalığı yıktıkları iki maçta da aleyhlerine bir durum gerçekleşmedi.

    15 ağustos 2021 adana demir fenerbahçe maçı'nda fenerbahçe aleyhinde olsa başkanının megafon alacağı pozisyonda, rakibe penaltı verilmemiş ve 1-0 kazanmıştı maçı.

    22 ağustos 2021 fenerbahçe antalyaspor maçı'nda altay bir pozisyonda topa açılmış ama topa dokunamadan rakibe teması buna rağmen penaltı verilmemişti. bundan daha da önemlisi son dakikalarda szalai topu eliyle engellemiş ve maçtan sonra kuralın değiştiği iddia edilmişti. muhtemelen her maç öncesi kural değişti ligde.

    26 eylül 2021 hatayspor fenerbahçe maçı'nda kim min-jae tam bir voleybolcu manşetiyle topu dışarı atmış ve dönen topta maç 2-0 olmuştu.

    21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı'nı söylemeye bile gerek yok. verilmeyen gol ve penaltılar, atılan golde yapılan fauller falan, maç boyu fenerbahçe lehine gerçekleşti.

    29 kasım 2021 göztepe fenerbahçe maçı'nda belki de bu sezonun özeti olabilecek bir pozisyon yaşandı. irfan can devre arası rakibine saldırdı, gözlemci bunu gördü ve raporuna yazdı fakat irfan can ikinci yarıya çıkarak asist yaptı. bizde kendi takım arkadaşına saldıran marcao 9 maç ceza alırken irfan can komik bir ceza aldı.

    bu tarz örneklerin çoğaltmak mümkün. peki amaç ne? algı oluşturarak suçu başka yere atmak. bu yapılan yanlış mı? kesinlikle yanlış.

    peki biz tff'den yakınırken aynı durumda mıydık? kesinlikle değildik. biz ses çıkartmayarak güçsüzlüğümüzü, fenerbahçe ses çıkartarak arsızlığını gösterdi.

    ne yazık ki bu yaptıkları algı da işe yarayacak gibi duruyor. 2022-2023 sezonunda her hafta kural değişecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın