resim
Vlad Iulian Chiricheş
Takım:FCSB
Mevki:Stoper
Yaş:34
Boy:1.84
Uyruk:Romanya
  • 136
    di marzio'nun iddiasına göre kendisi için teklifte bulunmuşuz. marcao veya nelson'dan birinin ayrılık yaşaması halinde, transfer edebileceğimiz en yanlış profil.

    yanlış hatırmalıyorsam napoli'den 8-10 m bandında bir rakama transfer edilmişti, bu yüzden sassuolo kendisi için muhakkak 3-4 m aralığında bir rakam isteyecektir. rakamların yanı sıra oyun anlamında da asla tatmin olmayacağımız bir oyuncu. tabir-i caizse vasatın üstü diyebiliriz. marco-nelson'dan daha kısa değil fakat kütle olarak çok daha küçük, büyük ihtimal ince kemikli bir yapısı var çoğu rumen futbolcuda olduğu gibi. bunun dışında kilo eksiği de vardır diye tahmin ediyorum. fiziksel olarak en sevmediğim stoper tipidir sıskalar. hızlı bir oyuncu da değil, mental olarak yarışamaz bile marcao-nelson ile. fakat büyük bir artısı var, ceza sahası içerisinde harika pozisyon alıyor.

    kendisini romanya'dan getiren hoca villas-boas oldu. totttenham'daki 2.senesinde mauricio pochettino da şans verdi kendisine fakat fiziksel olarak asla yetemedi pl için. sonrasında sarri kendisini napoli'ye getirdi. 3 tane iyi hocanın da kendisinden bir şeyler beklemiş olması hakkında bazı referanslar veriyor bize.

    tüm bunlara rağmen benim kendisi için oyum maalesef hayır. bu sezon umarım marcao-nelson tandemini bozmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın