resim
Emrecan Uzunhan
Takım:Beşiktaş
Mevki:Stoper
Yaş:23
Boy:1.89
Uyruk:Türkiye
  • 7
    ilk olarak sözlük yazarlarından akademi ustası tyler'dan duyduğum ve daha sonra elimden geldiğince izlemeye çalıştığım oyuncu.

    2021-2022 sezonunun ikinci devresinde sakatlığı sebebiyle neredeyse hiç oynamadı. fakat sakatlığını atlatır atlatmaz, en kritik süreçte, yani playoff'larda hocası direkt olarak ilk 11'e atmaktan şüphe etmedi. aslında genç olmasına rağmen hocasının da güvenini kazanmış bir isim emrecan.

    görebildiğim kadarıyla en önemli özelliği ayak tekniği. solak olması da bir avantaj çünkü günümüz futbolunda sol stoperlerin sol ayaklı olması önemli. modern futbolda da hoca kim olursa olsun, özellikle bizim gibi büyük takımlarda, stoperler de hücumun bir parçası olduğu için, daha doğrusu olmak zorunda olduğu için, bizim için aranan en önemli özelliğe sahip.

    fiziksel özellikleri açısından da fenerbahçeli kim min-jae'ye benzetiyorum. onun gibi dar alanda biraz hantal ve dengesiz hareketleri olsa da açık alanda çok da yavaş bir oyuncu değil. pozisyon bilgisi ve oyun görüşüyle bu eksiklikleri de giderebilir.

    yani çocuğun en önemli artısı, eksikliklerinin çalışarak giderebilecek olması. daha sonradan kazanılması zor olan özelliklere ise zaten paket olarak kendisinde mevcut.

    mutlaka bir şekilde yoklanmalı, marcao gitmezse ve kullanılmayacaksa, alınıp 1 sene daha istanbulspor'a kiralanması gereken oyuncu. 1 sene sonra bazı şeyler için geç olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın