resim
Axel Laurent Angel Lambert Witsel
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Belçika
  • 96
    bunun gibi yaşı geçmiş adamları getirmek için milyonlarca euro döküp sonra borcumuzu büyütüyoruz. borcun büyümesinin ana sebeplerinden birı bunun gibi bonservis olarak asla getirisi olmayan yüksek maaşlı transferler bir diğeri ise tırı vırı denebilecek, antrenmanda kalabalık oluştursun diye alınmış, türkiye kupasında bile zor oynayan futbolcular.

    5 sene şampiyon olamamaya da, avrupa kupasına gitmemeye de razıyım ben. nelsson gibi, marcao gibi, kerem gibi, yunus gibi oyuncuları 15 milyon euro üzerindeki rakamlara satıp yerine daha ucuzunu bulup geliştirerek borç eritebiliriz. galatasaray'ın yeri avrupa'dır, biz çok büyüğüz hamaseti elimizde bulunan kıymetli arazilerin hiç olmasına neden olsun istemiyorum.

    gerekirse 5 sene başarı kazanama ama borcunu erit ve o arazilere sana sürekli gelir getirecek şekilde kullan. o arazileri de sürekli kullanabilmek için axel witsel gibi adamlara yer yok. 15-20 milyon euro bütçe ile oynayan anadolu takımları var süper ligde. 5 sene oyuncu üretmeye odaklanıp borcu eritmek için çabalamak, arazileri kurtarmak bizden bir şey eksiltmez. geleceğimizi kurtarır. arazileri satmak demek geleceğimizi satmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın