*

  • 58
    her branşta yerlerde olan lobidir. futbolda yaklaşık 10 senedir herhangi bir kurula galatasaraylı sokmayı geçtim, azılı galatasaray düşmanlarının bile girmesini engellemeyi bile beceremiyoruz.
    basketbolda 2014 yılındaki final serisinde hakem rezaletinde bile herhangi bir düdük astıramayan, tbfden kelle alamayacak kadar zayıfız. bu sene belki efes bizi yine elerdi ama çıkıp derdimizi bile anlatamayacak, anlatsak muhattap alınmayacak kadar zayıf bir lobimiz var. insanın sinirini bozan da bu.
    amatör branşlarda ise görülmemiş şekilde sayımızı belki şampiyonluğumuzu çalan bir yapıya bile hiçbir şey yapamadık.
    (bkz: 13 nisan 2022 arkas galatasaray voleybol maçı)

    spor harici ise durum, bizim gayrimenkuller adeta 3-5 kuruşa devlete peşkeş çekilirken, rakibimize gayrimenkullef 3-5 kuruşa devlet tarafından peşkeş çekilmektedir.
    yeni yönetimden öncelikli beklentim, saha içinde güçlü takımların yanı sıra, saha dışında da güçlü olmamızdır. eskiden avrupada bile güçlü bir lobimiz varken, şimdi ülke sınırlarında dalga geçilir düzeyde masa başında eziliyoruz. türkiyenin 3te 1ine hitap eden bir camianın bu kadar yönetimsel olarak zayıf olması gerçekten tez konusu olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın