• 7
    galatasaray adına 2022'nin en güzel detayı. 4 haziran 2022 anadolu efes galatasaray basketbol maçını kaybederek lige yarı finalde veda etmiş durumda. her topta, her saniyede, saha içinde, saha dışında bizlere büyük gurur yaşattılar.

    erden timur, barış nane, kerem tunçeri, turgay zeytingöz, cenk akyol, ekrem memnun, andreas pistiolis ve adını bilmediğimiz onlarca insan hepinize sonsuz teşekkürler. şef dee, melo, akoon-purcell, canaan, ndour, kravish, pusica, göksenin, sadık, rıdvan, canberk, okben, ege arar, ege tan, acar şen, eray aydoğan hepinizin ayağına sağlık. biz sizden razıyız.

    içinde bulundukları yapı tarzını sevmesem de ultraslan'a başta efes serisi olmak üzere her şey icin teşekkürler. salonda takımı yalnız bırakmayan tüm münferit galatasaraylılara teşekkürler. bu sezon aliağa ve karşıyaka deplasmanlarında bu takımı destekleyebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. önümüzdeki sezon manisa, aliağa ve karşıyaka maçlarında umuyorum ki bir aksilik olmazsa en kötü halde de olsa bu takımı tribünden destekliyor olacağım.

    şampiyon oluruz olamayız hiç mesele değil ama kulübün hak ettiği erkek basketbol şubesi işte budur. kulüp bu şubeye önem vermek zorunda. bu kulüp sadece futbol kulübü değildir. darısı galatasaray kadın basketbol takımı'na.
App Store'dan indirin Google Play'den alın