• 25
    her iki takımında kısa rotasyonu oldukça kaliteli isimlerden oluşuyor. bunu serinin geride kalan maçlarında fazlasıyla gördük. bizim adımıza bir tek melo trimble biraz istikrarsız bir performans sergiledi.

    bu maçta ekstra oyuncular belirleyici olacak. anadolu efes'in savunma tercihigöksenin köksal`'ın şutunu riske ederek içeride bir fazla olmayı tercih ediyorlar. bu durumda göksenin'den gelecek ekstra üçlük katkısı bizim için olmazsa olmaz. son maçta 2 tane üçlük bulmuş olması bizim adımıza olumlu. bir diğer rotasyon oyuncumuz sadık emir kabaca'nın faul problemine girmeden maçı tamamlaması ve onun da üçlük katkısı sunması lazım.

    andreas pistiolis bir maç maurice ndour bir maç david kravish'i tercih ediyor. maç maç seçmekten çok oyuncuyu dinlendirme amaçlı kullandığını düşünüyorum. açıkçası her iki isim de bizim adımıza yetersiz. daha doğrusu ihtiyaçlarımızı karşılamaktan uzak isimler. beş numarada kim olacak nasıl performans verecek çok ama çok kritik bir durum.

    bahçeşehir koleji spor kulübü serisinde oldukça kötü performans sergileyen kerry blackshear jr. bu serinin tartışmasız en iyi isimlerin başında geliyor. hemen hemen tüm pozisyonlarda chris singleton'a üstünlük sağladı. onun sahada uzun süreler kalması ve istikrarlı bir performans sergilemesi bir diğer önemli unsur.

    isaiah canaan ve dee bost ikilisi serinin geneline damga vurdular. euroleague kalitesinde isimler olduğunu bizlere gösterdiler. umarım seneye de kadroda da tutabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın