2009-10 Türkiye Basketbol Süper Ligi 23.Hafta Maçı
18:00 Bursa Atatürk Spor Salonu
73 - 87
  • 2
    ilk yarıda istanbul'da 76 - 86 kaybettiğimiz tofaş'a karşı bu kez çok daha moralli ve formda çıkıyoruz. üst üste alınan 2 galibiyete bir yenisini daha eklemek yükselişteki takımımıza moral vereceği gibi, bundan sonra karşılaşacağımız darüşşafaka, antalya bb ve mersin maçları sonunda telekom maçına kadar 6 galibiyetlik bir seri yakalamamızı sağlayabilir.
    ilk yarıdaki maçın istatistikleri için :
    http://www.tbl.org.tr/beko/mac.asp?mac=10059

    -resmi sitemizdeki maça doğru haberi alıntısı -

    maça doğru: tofaş – galatasaray cafe crown

    galatasaray cafe crown, beko basketbol ligi’nin 23. hafta maçında tofaş ile bursa atatürk spor salonu’nda karşılaşıyor. 17 mart çarşamba günü saat 18.00’da başlayacak mücadele, spormax’ten naklen yayınlanacak.

    tbl’de oynadığı son iki maçta sahadan mağlubiyetlerle ayrılan tofaş, cuma akşamı deplasmanda konuk olduğu fenerbahçe ülker’e 88-86 yenilmekten kurtulamamıştı. 22 hafta sonunda 10 galibiyet ve 12 mağlubiyetle puan sıralamasının dokuzuncu basamağında yer alan bursa ekibinin en skorer ismi maç başına ortalama 15,7 sayıyla brandon bowman. abd’li oyuncu, 7,1’lik ribaunt ortalamasıyla bu kategoride de takımının lideri konumunda.

    ligin ilk yarısında istanbul abdi ipekçi spor salonu’nda oynanan maçı 86-76 kazanan tofaş, galatasaray önündeki beş maçlık mağlubiyet serisini sona erdirmişti. bursa ekibi, bu galibiyetten önce takımımızı en son 24 ekim 1999 günü yenebilmişti.

    maç: tofaş – galatasaray cafe crown
    tarih: 17 mart çarşamba / 18.00
    salon: bursa atatürk spor salonu
    yayın: spormax (canlı), gstv (bant, 00.30)

    galatasaray cafe crown, tofaş maçının ardından 22 mart pazartesi günü, saat 19.00'da, istanbul abdi ipekçi spor salonu’nda darüşşafaka cooper tires ile karşılaşacak.

    -resmi sitemizdeki maça doğru haberi alıntısı -
App Store'dan indirin Google Play'den alın