resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 5411
    acikcasi mancini hocami insan olarak seviyoruz. ancak kendisinin burada italyadaki performansi vermesi bekleniyorsa hayal kirikligi olur. hocanin fundamentali saglam oyuncularla disiplinli bir pozisyon oyunu oynadigini biliyoruz. mancini takimlarinda kimse alanini bos birakmaz, herkes gorevine sadik olur ve temel dogrular cercevesinde herkes yapmasi gerekeni yapar.

    bizim takimda bu imkansiz. ortasahada savunmadan top cikarmasi icin adam taylanla oynamak zorunda. cevre kontrolu 10 uzerinden 4 olan ve her sene en az 3 4 tane savunmadan cikarken kaptirdigi topla gol yediren adamla mancini futbolun dogrusunu nasil oynasin?

    mevcut kadro manciniyle harmanlaninca inanilmaz sıkıcı ve ortalama bir takim izleriz. yogun beraberlik alinan ilk donemden cok farkli olmaz. haa biz manciniye 60 milyon euro transfer butcesi verecegiz 5 tane saglam adam alacagiz keremle marcaoyu da satmayacagiz diyorsaniz o zaman bilemem. ama mancininin ortalamanin uzeri kadrolar ile kendini ifade edebilen bir adam oldugunu bile bile vasati bulamamis adamlarla oynatacaksak hem ona hem bize yazik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın