• 16
    hakem kararları hariç güzel maç oluyor. bandırmaspor oyuna daha hakim görünürken atakları daha cılız oluyor. istanbulspor ise hızlı ataklarla kendinden emin pozisyona girip tehlike yaratıyor. bandırmaspor golü yedikten sonra biraz dağıldı. tam gol attı kendine gelirken deneyimli stoperinin amatörce yaptığı hareket ile en başa döndüler. bakalım ikinci yarı ne gösterecek.

    maçta landel'e yapılan 2 net penaltı verilmedi. işin ilginci ince detay pozisyon yakalanıp penaltı çalındı. maçta verilen penaltılar doğru karar ama bandırmaspor lehine verilmeyen 2 penaltıyı unutmamalı.

    anne tarafımdan bandırmalıyım. bu yüzden bandırmaspor'un süper lige çıkmasını isterim. hem istanbul takımı doldu süper ligde ve çoğu taraftarı az kulüpler. bandırmaspor'un stadyumu yetersiz olsa da taraftarları daha çok. bandırmaspor'un süper lige çıkması demek bandırma'da yeni bir stadyumun kapılarını açar.

    ben daha küçükken rahmetli dedem elimden tutarken bandırmaspor sanıyorum ki amatörden profesyonel lige çıkmıştı her yerde bayraklar vardı. sormuştum ne ne değil diye. dedem cümlesini inşallah süperligde de göreceğiz demişti. belki dedem göremeyecek ama çocukları ve torunları olarak görürüz umarım. bandırmaspor bu yıl çıkamasa bile elbet çıkacak. doğru adımlar attılar son yönetimle(bu yönetimi desteklemesem de işe yarar işler yapıyorlar.). devamı elbet gelecek.

    2022-2023 süper lig sezonunda galatasarayımızla bandırmaspor'un maçlarını izlemek nasip olur umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın