resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 5409
    savaş çorlu’nun “italyan hoca ile anlaşıldı” minvalindeki sözleri sonrası ajans 1905’in direkt adını verdiği ex hocamız.

    fakat sosyal medyada “imkansız” yorumlarını görüyoruz. buna katılmıyorum. neden?
    1- hamamcıoğlu’nun geçen seçimde adayının ranieri olduğunu biliyoruz. o da çok düşük profilli bir hoca değil.
    2- bu ülkeye bugün jorge jesus geldi. evet mancini seviyesinde değil; ama çizilen ekonomik şartlarda kolay kolay gelmemesi gereken bir hoca. nasıl geldi? koç sponsorluğunda tabi ki. hamamcıoğlu adına ilginç bir cephe oluşuyor. inan kıraç’ın en baştan desteklediği biliniyordu. fakat özbek çıkınca önce adnan öztürk sportif aş’ye girdi, sonra ünal aysal ile toplantılar başladı. şimdi de albayrak adı geçiyor. yani belli ki camia içinde bir hamamcıoğlu’nu çatı adaya dönüştürme çabası var kimi çevrelerde. bu ekip genişler ve hamamcıoğlu’nun adının “büyük galatasaray” olduğu söylenen projesi gerçekten maddi anlamda büyük bir gelir ve inanç yaratırsa mancini de gelebilir.

    hamamcıoğlu’nun adaylığını özbek öncesi ve sonrası olarak okumak lazım. özbek’den sonra hamamcıoğlu’nun güçsüz listeden ziyade nispeten tanınan isimlere sportif aş’de rol verdiğini gördük. bunun gibi sportif başarıya dair tavrı da değişebilir. aysal - kıraç - öztürk - iddia edilen albayrak vs isimlerinin ne konuştuğunu bilmek lazım yani.

    kısacası imkansız görmüyorum. ama yine de çıkıp “evet hocamız mancini olacak” demediği sürece de ihtiyatlı yaklaşırım. sadece bu konuda değil her konuda. özbek’e de hamamcıoğlu’na da. oy hakkım olmadığı için pek önemli değil bu farkındayım ama en azından galatasaray sevgim adına önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın