• 119
    takımımızın elinden geleni yapıp sonunu getiremediği maç..

    eğri oturup doğru konuşalım, sezon başı olsaydı (gerçi sezon başında da ekrem memnun ile yenmişliğimiz var olarak haklı bir uyarı geldi, doğru, ama kastettiğim efesin kosantrasyonu ve isteği de dahil diye eklemek isterim ) ve efes pilsen(ergin ataman dahil) diri+tam konsantre +ciddiye almış olsaydı, efes pilsen çok farklı mağlup ederdi bizi. nasıl etmesin? biri 20-25 milyon euroluk+ başlarında elit bir antrenör +profesyonel bir kurum yapısı, ikincisi de 2-3 milyon euroluk takım +kötü yönetilen bir kulüp.

    sahada görülen başka bir fark, profesyonel sporcu fiziği idi.
    pleiss dışında (ki onun başka özellikleri var), efes takımı oyuncularının fizik yapıları oturmuş,
    profesyonel sporcu kas yapısına sahipler. larkin bile, kısa boyuna rağmen çok dengeli bir vücut yapısına sahip. o seviye başka bir seviye.
    bizim çocukların fiziği genel olarak biraz daha oturmamış ve zayıf.
    göksenin yapılı fakat o da çok kalın ve sporcu elastikiyetinden uzak.
    bizimkiler bu fizik, tecrübe, mantal eksikliği;
    seyirci,iyi koç, yetenekji, enerji ve coşku ile kapamaya çalıştılar ama işte bir noktada yetmiyor, son çeyrekte tıkandılar. son topları bence daha çok canaan ile buluşturmak gerekiyordu. de boost ve melo sindirildi.

    üstelik miçiç, larkin ve singleton iyi günlerinde değilken, dunston,pleiss ve bryant gibi bana o göre o takımda genelde bench oyuncusu olması gereken adamların kıpırdanması ile maçı aldılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın