• 117
    kaybetmek çok doğaldı. ama gerçekten kazanacağımıza inanmıştım. o yüzden içime yumruk gibi oturdu. singleton'un erken faul problemi, larkin'in ayağındaki problem, micic'in berbat maç geçiriyor olması ve en önemlisi bizim uzunların faul problemine girmemiş olmamaları. işte tüm bunlar evet sonunu biz getireceğiz dedirtiyordu bana.

    ama olmadı, sağlık olsun. skor 62-64 iken melo'nun üçlüğü girmiş olsa çok farklı şeyler konuşacaktık belki de ama olmadı. bize bu umudu veren bütün oyunculara, teknik ekibe sonsuz teşekkürler. hiç şüphem yok seri 3-1 bitmeyecek. perşembe günü durumu 2-2'ye getireceğiz. sonrası ise çok zor. ama denemeye devam edeceğiz.

    unutmamamız gereken tek bir şey var o da bu takım üç sezonluk hedef planlamasının henüz ilk yılında ve ilk yılında beklentiyi aşmış durumda. bu yüzden bu takıma yarınlarda dünden ve bugünden daha fazla destek vermemiz gerekiyor. yan branşların kapatılması gerektiğini düşünen arkadaşlar da konuyu bir kez daha gözden geçirmeli. galatasaray ilim ve irfan yuvasıdır. galatasaray spor kulübüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın