• 108
    takım kalitesi ve gücü yettiğince mücadele etti. bariz kalite eksikliğine yenildik. kravish'in dalgınlıkları, göksenin'in çıldırtmaları, tüm hücumu yalnızca dış şutlar üzerinden yapmamız falan hepsi bilinen ve bunlara rağmen oynanan şeyler. her şey kalite ve bütçe farkına çıkıyor.

    serinin ilk maçında efes'e %0,1'lik ihtimalin gerçekleşip 35 sayı fark atmamız gereksiz bir heyecana ve baskıya yol açtı. aynı zamanda uyuyan devin de uyanmasına sebep oldu. eğer o maçla beraber diğer maçı da 5-10 sayı farkla kaybetseydik içerideki 2 maçı kazanma yüzdemiz daha da artabilirdi. 35 sayılık fark ciddi anlamda tokat oldu efes'e. mustafa denizli'nin hayırlı mağlubiyet tabirinin tam da oturduğu bir şey oldu gerçekten.

    içerideki ikinci maçı da sonuna kadar getirir, yine larkin veya micic'ten maç kopartan basketi yer, 3-1'le seriye veda ederiz.

    koç pistiolis ve tüm oyunculara tebrikler ve teşekkürler. aynı iskelet, size'ı ve biraz daha becerisi yüksek bir pota altı oyuncusu ile daha da iyisini yapabilir.

    ayrıca bir zahmet şu göksenin'i gönderin yahu, bu nedir. kravish falan okey, her şeye tamam ama göksenin, yeter be abicim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın