• 15305
    fm’de save yapmadan, galatasaray’ı çalıştırarak, 11 sezonda 8 lig, 3 tsyd, 3 ztk ve 2 süper kupa ve bir uefa kupası kazanılsın, terim’e elit denmesine en çok ben karşı çıkarım. “yav gardaşım ne eliti, terim hoca falan değil” derim hatta.

    avrupa’nın göbeğindeki ve sınırsız bütçelerle donatılan takımları çalıştıran hocaların başarılarına bakıp terim’e elit değil demek kolay. bu ülkeye löw geldi, rijkaard geldi, mancini geldi, del bosque geldi, tefe konulup gönderildi. hangi birinin ne başarısı oldu? mancini adam çıktı, kendisi istifa etti de allah’tan tazminat almadı. değilse adamın tazminatını şu an bile ödüyor olurdun. bu adamlara hangi bütçeleri sunabileceksin? adamların rotasyon oyuncusuna saydığı parayla senin senelik bütçen oluşuyor yahu. mourinho dönemindeki porto bile senin 3 4 katı bütçeyle oynuyordu, ne anlatıyorsun babacım sen?

    ya bu konu çok uzadı ama artık yeter. kulübün en büyük efsanesine söylenenlere bakıyorum, cidden bu kulüp bu başarıları nasıl kazanabilmiş diyorum, hayret doğrusu. terim’i çıkar, trabzonla nerdeyse aynı şampiyonluğa sahip olacak takım, hala tatava yapılıyor.

    sonra laf söyleyince de biz terim tapar oluyoruz.

    aynen torrent’ci kardeşim. biz terimperest’iz. bütün sırrımızı açıklıyorum; biz terimperestler bir tarikat kurduk, terim adına ibadethane açtık, günde 5 vakit gidip tapınıyoruz herife.

    iyi hadi istediğin oldu. iyi uykular kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın