resim
Emir Tintiş
Takım:Karagümrük
Mevki:Sol Bek
Yaş:20
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 17
    fiziksel kapasite olarak a takıma en yakın akademi oyuncusu.

    fakat mirsad'ın şirketi ile sözleşme imzaladığı için, galatasarayla uzun vadeli hayalleri olduğunu düşünmüyorum.

    şahsen ömer bayram ve emre taşdemir yerine ben bu arkadaşı sol bek rotasyonu olarak düşünüyordum. çünkü akademiden çıkan ve bizimle devam etmek isteyen her oyuncu benim gönlümde diğerlerinden daha öndedir.

    teknik olarak tintiş'i pek beğenmiyorum, pas şiddetini ayarlama konusunda ciddi projeblemleri var bence, hatta hani fm'de pas özelliği 20 üzerinden değerlendirilir ya bu arkadaşın pasörlüğü 20 üzerinden 9-10 falan. karar alma konusunda da problemleri var. ve mirsad ile sözleşme imzaladığına göre de mental açıdan da sorgulanabilir.

    şuan aanholt'tan 2-3 gömlek daha düşük kalibrede bir oyuncu, kariyeri boyunca da aanholt seviyesine geleceğini düşünmüyorum.

    bu çocuklar akademi kuralı geldiğini bilmiyor mu? önünde hakan balta gibi rol model alınacak biri varken neden mirsad'ın yolunu tercih ediyor? mirsad şey mi dedi, bu fizikle topçu olamazsan seni basketçi mi yaparım dedi?
    neden bu çocuklar menejer oyuncağı oluyor. menajerin kazanacak kardeşim sen değil.

    yurtdışına gidince sizlere mülteci muamelesi yapılacak, gidip orada el üstünde tutulacak değilsiniz yani. kültürel olarak bile henüz yolunuz var.
    en önemli özelliği fizik olan bir oyuncu, elini sallasan mendy'e çarpacak yere yani atletizmin beşiğine gitmek istemesi de ayrı bir ironi. boey'e bakarak tintiş kıyaslamayı yapabilir. ki boey de sağlıklı kaldığı sürece fiziksel olarak gayet sağlam oyuncu. eğer yurtdışı hayallerin varsa da bu forma altında kendini kanıtla ve kulübüne de bonservis olarak gelir sağladıktan sonra yoluna devam et yani.

    akademiden teknik olarak iyi oyuncular çıkıyor, fiziksel geliştiremiyoruz. fiziksel olarak iyi potansiyelde oyuncular çıkıyor bu sefer de teknik olarak oyuncu üzerinde gelişim yaptıramadan yurtdışı kaçış planlarına giriyorlar.

    planlama olarak bizim de eksik kaldığımız çok net ama yeni gelen yönetimden beklentim, akademideki bu peşkeşe bir çözüm üretmeleri olacak.

    umarım yol yakınken emir tintiş doğru kararı verir ve bizimle devam eder. bu kutsal formayı giymek herkese nasip olmaz, formaya bu kadar yakınken mücadele etmeyip kaçmayı tercih edenlerle de işimiz olmaz zaten, kendisi kaybeder. biz bu ülkenin en büyük takımıyız, her mevkiye de en iyi en karakterli oyuncuları bulabilecek güçteyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın